MacedonianBoy

Членува од 22 јуни 2008
нема опис на уредувањето
(Креирана страница со: [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Админ на македонската Википедија, з…)
 
Нема опис на уредувањето
[http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Админ на македонската Википедија и македонскиов Викиизвор, за повеќе информации видете таму]