Предлошка:Заглавје: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
{| style="width:100%; border: 1px solid #ADA; background:white; font-size:1em;font-family:Bookman Old Style;"
|-
| style="width:100%; border-bottom:1px solid #A88; background:gold#fAfAff; font-size:1em; font-family:Candara;"|{{{забелешки|}}}
|-
|{{{текст|}}}