Статистики

Статистики за страници
Статии2.942
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
7.597
Подигнати податотеки4
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Wikisource20.440
Просечен број на уредувања по страница2,69
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)3.263
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
3
Ботови (список на членови)6
Администратори (список на членови)2
Администратори на посредникот (список на членови)0
Бирократи (список на членови)0
Притајувачи (список на членови)0
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)0
Проверувачи (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Ракводители на претплати на наметнувања (список на членови)0
Корисници блокирани од Информациите за IP (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници1.122.604