За македонцките работи: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
*[[Списание „Вардар“|Списание „Вардар“ на стар македонски правопис]]
 
== Надворешни врски ==
* [[:File:За македонските работи- Крсте Петков Мисирков.pdf|За македонцките работи]] - на Комонс.
* [[:w:За македонцките работи|За македонцките работи]] на Википедија
{{Автор-ЈС-70}}