MacedonianBoy

Членува од 22 јуни 2008
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Babel
|mk
|en-5
}}
[http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Админ на македонската Википедиіа и македонскиов Викиизвор, за повек’е информации видете таму]