MacedonianBoy

Членува од 22 јуни 2008
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Администратор}}
[http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Админ на македонската Википедија и македонскиов Викиизвор, за повеќе информации видете таму]
 
[http://toolserver.org/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=MacedonianBoy&dbname=mkwikisource_p Моите придонеси на Викиизвор, тука]