Предлошка:Заглавје: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{| style="width:100%; margin-bottom:5px; border: 1px solid #ADA; background-color: #E4F2E4; text-align:center; font-size:0.9em;"
|-
| style="width:20%; text-align:left; font-size:0.9em;" | {{{previousпретходна|}}}
| style="width:60%;" | '''{{{titleзаглавје|Без наслов}}}''' {{{sectionглава|}}}{{{noauthorнема_автор|<br />''од {{{override_authorпрекриј_автор|[[Author:{{{authorавтор|}}}|{{{authorавтор|}}}]]}}}''}}}
| style="width:20%; text-align:right;font-size:0.9em;" | {{{nextследна|}}}
|}
{| style="width:100%; border-bottom:1px solid #A88; background:#fAfAff; font-size:0.9em;"
Анонимен корисник