За македонцките работи: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
*[[Шчо напраифме и шчо требит да праиме за однапред ?]]<ref>Прочитано на 21 септември оваа година па 1-та седница на петроградското Македонско научно-литературно другарство "Св. Климент".</ref>
*[[Имат ли се нужда от македонцки национални научно-литературни другарства?]]?]]<ref>Прочитано на II седница на петроградскогопетроградското Македонско научно-лигературно другарство „Св.Климент” на 28 септ. 1903 г.</ref>
*[[Нaционалниiот сепаратизм: земiшчето на коiе се имат развиiено и ке се развиiат за однапред.]]]]<ref>Прочитано на 3 седница на петроградското Македонско научно-литературно другарство „Свети Климент“ на 19 октомври 1903 г.</ref>
416

уредувања