За македонцките работи: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
|следна =
|забелешки = на стар македонски правопис.
|автор = Крсте Петков Мисирков}}
|текст=
 
[[File:Za makedonckite raboti.jpg|thumb|right|200px|Корица на оригиналната книга.]]
 
* [[:File:За македонските работи- Крсте Петков Мисирков.pdf|За македонцките работи]] - на Комонс.
* [[:w:За македонцките работи|За македонцките работи]] на Википедија
}}
{{Автор-ЈС-70}}