Предлошка:Заглавје: Разлика помеѓу преработките

Откажано уредување 10576 од (MacedonianBoy | Разговор)
Нема опис на уредувањето
(Откажано уредување 10576 од (MacedonianBoy | Разговор))
{| style="width:100%; margin-bottom:5px; border: 1px solid #ADA; background-color: #E4F2E4; text-align:center; font-size:0.9em;"
|-
| style="width:20%; text-align:left; font-size:0.9em;" | [[File:1328101938 Arrow-Right.png|20px]] {{{претходна|}}}
| style="width:60%;" | '''{{{заглавје|Без наслов}}}''' {{{глава|}}}{{{нема_автор|<br />''од {{{прекриј_автор|[[Автор:{{{автор|}}}|{{{автор|}}}]]}}}''}}}
| style="width:20%; text-align:right;font-size:0.9em;" | {{{следна|}}}