Предлошка:Заглавје: Разлика помеѓу преработките

Откажано уредување 10559 од (MacedonianBoy | Разговор)
Нема опис на уредувањето
(Откажано уредување 10559 од (MacedonianBoy | Разговор))
| style="width:20%; text-align:right;font-size:0.9em;" | {{{следна|}}}
|}
{| style=style="width:100%; border: 1px solid #ADA; background-color: #E4F2E4fAfAff; font-size:0.9em;"
|-
| {{{забелешки|}}}
|}
{| style=style="width:100%; bordermargin-bottom:5px; border:1px solid #ADA; background-color: #E4F2E4;fAfAff; font-size:0.9em;"
|-
|{{{текст|}}}