Викиизвор:Список на администратори

Доколку имате потреба да контактирате со некој администратор за

  • бришења
  • враќање на бришења
  • заштита на страници
  • пријава на вандализам
  • ... или било какви други сисоп активности

Ве молиме видете: Барања за администраторско внимание

Доколку сакате да дискутирате за нешто директно со администратор ве молиме посетете една или неколку од корисничките страници подолу.

АктивниУреди

Овие корисници работеле на Викиизвор во текот на последните неколку недели, иако тие може да хибернираат или да се зафатени со други активности во моментот.

МУреди

  1. MacedonianBoy

Полу-активниУреди

Овие корисници се помалку активни од тие горе, но сепак уредуваат барем понекогаш.

НеактивниУреди

Поранешни администраториУреди

Видете Викиизвор:Поранешни администратори

Видете исто такаУреди